Kazalište

Predstava Reversing, premijerno u Zagrebačkom plesnom centru

Predstava Reversing projekt je ostvaren u suradnji sa Zagrebačkim plesnim centrom uz podršku Umjetničke organizacije Malo Sutra i Udruge plesnih umjetnika Hrvatske, a financijski podržan od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Premijera predstave održat će se u nedjelju, 25. studenog u 20 sati, u prostoru Zagrebačkog plesnog centra, Ilica 10.

Autori su Koraljka Begović i Saša Fistrić, za koreografiju i izvedbu zaduženi su Koraljka Begović i Bruno Isaković, oblikovanje svjetla i tehničko vodstvo Saša Fistrić, glazbu Bojan Gagić te fotografiju Silvija Dogan.

Predstava je inspirirana i prožeta temom ljudskih odnosa, odnosima moći, oblika i načina međusobnog podržavanja. Na koje načine nas odnosi iscrpljuju i kako pronalazimo i stvaramo svoje mjesto. Koliko nas odnosi usmjeravaju a koliko ih sami kontroliramo? Gdje se odnos iscrpljuje i mijenja svoj oblik i pravila ponašanja.

Ulaz na predstavu je slobodan, a svoje ulaznice možete rezervirati na: blagajna@zagrebackiplesnicentar.hr ili broj 01/6189 656

Facebook


Priredio: Martin Mikša