Kazalište

Premijera nove predstave plesne umjetnice Ane Kreitmeyer - Sve četiri za jedno. Na rubu dodira i kaosa

Nova predstava Sve četiri za jedno. Na rubu dodira i kaosa autorice Ane Kreitmeyer premijerno će se izvesti u petak, 1. i subotu, 2. ožujka 2019. u Velikoj dvorani Teatra ITD (Savska 25), s početkom u 20 sati.

Autorski tim čine koreografkinje i izvođačice Petra Chelfi, Ivana Pavlović, Martina Tomić i Ana Kreitmayer. Dramaturginja je Mila Pavičević, a za glazbu su zaduženi Hrvoslava Brkušić i Igor Pauška, koji je ujedno i vizualni oblikovatelj.

Novi rad plesne umjetnice Ana Kreitmeyer nastao je u suradnji s izvođačicama Petrom Chelfi, Ivanom Pavlović i Martinom Tomić, a bavi se idejom koreografije kao zajedničkog mjesta susreta, te načinima (samo)organizacija koreografije kao mjesta rada, pregovora, zajedništva, ali i zamora, zastoja te odustajanja i otpora.

Unatoč tome, pitamo se kako misliti ples i koreografiju kao naš zajednički prostor i rad? Kako dijelimo odgovornost za zajedničko?

Projekt je nastao u koprodukciji s festivalom Perforacije i u suradnji sa Studentskim centrom u Zagrebu – Teatrom &TD, Udrugom plesnih umjetnika Hrvatske, Art radionicom Lazareti iz Dubrovnika i Wiesenburg-Halle iz Berlina, a podržali su ga Ministarstvo kulture RH i Gradski ured za kulturu grada Zagreba.

Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 25,00 kuna.

Ulaznice se mogu rezervirati telefonski na broj 01/4593-510 ili mailom na adresu itd@sczg.hr. Blagajna radi svaki dan (osim nedjelje) od 11 do 13 sati te dva sata prije početka predstave.