Knjige

10. besplatna razmjena knjiga i časopisa

U subotu, 31. siječnja 2015. od 10 do 18 sati, u Hrvatskom društvu pisaca, na Gornjem gradu, Basaričekova 24, Zagreb, održat će se 10. besplatna razmjena knjiga i časopisa. HDP poziva sve zainteresirane - sudionike kulturnog života u gradu (građane,  članove HDP-a, kolege iz srodnih Društava, novinare, studente, učenike i dr.) na  desetu besplatnu razmjenu svih mogućih knjiga i časopisa na hrvatskom i inim jezicima.
U HDP-u ističu slogane i motive ove akcije: "Donesite koliko imate, uzmite koliko hoćete! Književna samoposluga! Ulaz slobodan! Dobrodošli! Nemojmo se ni ove godine samo bespomoćno  žaliti na višak knjiga i časopisa na podu ili pod krevetom, na tavanu, i u podrumu! Možda i ove godine baš taj nas višak netko želi! Knjige i časopisi mogu se donijeti (i uzeti) na dan razmjene, ali se mogu donositi i u međuvremenu, svaki dan od 09 do 15 sati (osim subote i nedjelje)- skupljat ćemo ih u HDP-u, do dana razmjene."

Kontakti:ured@hrvatskodrustvopisaca.hr; Hrvatsko društvo pisaca, Basaričekova 24, 10000 Zagreb, tel. 01/487 64 63; http://www.hrvatskodrustvopisaca.hr/; Sonja Manojlović, voditeljica programa (091 784 33 69)