Glazba

Rade Šerbedžija u velikoj dvorani Lisinskog

Rade Šerbedžija vraća se trijumfalno u Lisinski i to 22. prosinca 2016 u 20:00h. Nakon što je prošle godine oduševio publiku trosatnim koncertom na kojem je, uz ostale, kao gost nastupio jedan od najvećih umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora i pjevača, legendarni Arsen Dedić. Koncert, održan u travnju prošle godine, ovjekovječen je dvostrukim CD-om i DVD-om „Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015.
Novi glazbeno-scenski događaj za pamćenje (četvrtak, 22. prosinca) naslovljen je „Ne boj se, nisi sam“. Kako ni jedan njegov koncert nije isti, pretpostavljamo da će biti iznenađenja za vjernu publiku i da će se čuti nove, dosad neobjavljene pjesme.Rade Šerbedžija obradovat će i počastiti svoje vjerne obožavatelje pjesmama s novog albuma i starim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru. Uz legendarnog Dragu Mlinarca, na koncertu će nastupiti i gost iznenađenja.Rade Šerbedžija trenutno je zaokupljen predstavljanjem knjige poezije „Stranac“Koliko je  svestran i darovit umjetnik, dokazuje i premijera njegova prvog filma „Oslobođenje Skoplja“, koji potpisuje kao suredatelj.Na Bratislava International Film Festivalu, 11. studenoga, primio je nagradu za životno djelo.
Umjetnost uvijek preuzima nove i uzbudljive sadržaje i oblike. Rade Šerbedžija ih zna majstorski predstaviti. Dođite, poslušajte i zajedno s nama uživajte u vrhunskom spoju riječi i glazbe - „Ne boj se, nisi sam“ s Radom Šerbedžijom.